• Tag os med på råd

    Mangler du en hånd til dit næste malerprojekt? Forklar os situationen, så hjælper vi dig godt på vej!

  • Malermester Anders Nørgaard Jensen –

    Flot malerarbejde til fornuftige priser

TAPETSERING

tapetsering390x280 Mange års erfaring med tapetsering Vores malerfirma har mange års erfaring med tapetsering, dvs. med opsætning af tapeter, filt og væv. Vi står også med glæde til rådighed for en grundig rådgivning om mulighederne i dit hjem. Tapeter giver en verden af muligheder for at skabe særlige stemninger og udtryk. Fra det traditionelle til det moderne, fra det farverige og spraglede til det afdæmpede og enkle. Tapetsering kan give liv til en ellers kedelig væg.

Opsætning af tapeter, filt og væv kræver, at væggen er helt glat og jævn. Derfor kan det være nødvendigt med spartling eller renovering, inden opsætningen påbegyndes.

testosterone booster gnc
british dragon oxandrolone
test 600
norditropin growth hormone

Tapetsering i Aalborg og Nørresundby Vi udfører tapetsering af enhver art i Aalborg og Nørresundby, og rådgiver dig naturligvis gerne omkring tapetsering. Der findes en bred skare af forskellige muligheder, når det kommer til tapetsering af vægge, og du kan derfor med fordel have Malermester Anders Nørgaard Jensen med på sidelinjen til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Få et uforpligtende tilbud på tapetsering Kontakt os hvis du har spørgsmål om vægbeklædninger eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Malermester Anders opsætter tapeter, filt og væv i hele Aalborg og Nørresundby.

Vi kan altid kontaktes telefonisk på 28 74 96 72 eller på klimvej3@stofanet.dk.

haandbold klovne muskel pirates

Back to Top