• Tag os med på råd

    Mangler du en hånd til dit næste malerprojekt? Forklar os situationen, så hjælper vi dig godt på vej!

  • Malermester Anders Nørgaard Jensen –

    Flot malerarbejde til fornuftige priser

PRIVAT

nytprivatpic
Malermester Anders Nørgaard Jensen står for et elegant og grundigt malerarbejde i private hjem.

Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.
Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Vi klarer det hele

Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.
Som en særlig ekspertise tilbyder vi maling af træhuse. Vi har mange års erfaring med arbejdet og rådgiver gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset altid fremstår smukt.

Store såvel som små opgaver udføres for private
Uanset størrelsen på din opgave kan du være stensikker på, at vi kan give dig en hjælpende hånd, så du kan få lyst din opgave. Vi har god erfaring i at hjælpe til med både store såvel som små projekter for private og kan naturligvis også assistere dig med netop din maleropgave.

Kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med dit malerprojekt
En god og kompetent rådgivning er uden tvivl en af de ting, som du kan være stensikker på at få, når du vælger at overlade malerarbejdet til os. Vi rådgiver dig naturligvis gerne i forhold til valg af farver, rådgivning om tapetsering og mange andre ting, så du kan være stensikker på, at du vil få dig den helt rette løsning, når dit malerprojekt skal igangsættes.

Malermester Anders Nørgaard Jensen yder kompetent rådgivning og kommer gerne med inputs og idéer til valg af materialer mm. I forbindelse med dit projekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave i dag
Du kan ganske gratis og helt uforpligtende kontakte os og få lavet et tilbud på netop din maleropgave. Du kan kontakte os på telefon 28 74 96 72 eller sende en mail på klimvej3@stofanet.dk.

haandbold klovne muskel pirates

Back to Top